Laster Hendelser

Vinterleker for flokk og bever

6 februar 12:00 - 15:00

Beverkolonien
Flokken
Hele Kretsen

Hendelse Navigasjon

Follo Krets ønsker velkommen til vinteraktivitesdag – vinterleker – for flokker og beverkolonier i Follo

Bevere og småspeidere med familier og ledere inviteres til årets vinterleker!

NB: Ingen påmelding, bare møt opp.

SØNDAG 6. FEBRUAR 2022 KL. 12.00-15.00 i området ved

SPEIDERHYTTA TIL DRØBAK PÅ HEER. Oberst Eriksens vei 50, 1445 Heer

Vegforklaring;

– E6 sydfra; ta av mot Drøbak rett før Nordbytunellen, avkjøring 20-Vassumkrysset mot E134 Drammen/Nesoddtangen. Kjør på E134 frem til rundkjøringen (før Oslofjordtunnellen). Ta 3. avkjøring i rundkjøringen, mot Drøbak. Noen hundre meter etter at dere har passert Frogn VGS er det skiltet til Heer til høyre. Ta av mot Heer. Ta deretter 1. til høyre og følg veien frem til parkeringsplassen ved Høyåsbanen.

– E6 nordfra; ta av mot Drøbak/Drammen i utgangen av Nordbytunellen. Kjør på E134 frem til rundkjøringen (før Oslofjordtunnellen). Ta 3. avkjøring i rundkjøringen, mot Drøbak. Noen hundre meter etter at dere har passert Frogn VGS er det skiltet til Heer til høyre. Ta av mot Heer. Ta deretter 1. til høyre og følg veien frem til parkeringsplassen ved Høyåsbanen.

Parkering vil være ved Grendehuset og Høiåsbanen (300 m i forkant).

Som vanlig er det usikkert med vær- og føreforhold, men vi har lagt opp til noen aktiviteter som kan utføres også hvis det blir lite snø: rundløype med 16 poster, spikkeverksted, livlinekasting og bruk av sag og øks. Hvis vinteren slår til er det flere muligheter på Heer, f.eks. skigåing i lysløypa eller å lage snøskulpturer eller snøborger på Harafjellet!

  • Det vil bli bål både ved speiderhytta, ved gapahukene og på Harafjellet (følg postløypen så finner dere alle tre bålplasser og aktivitetssteder som alle ligger innenfor et par hundre meter fra hverandre). Ta med pølser eller andre godsaker til grilling. På speiderhytta er det mulig å få kjøpt vafler og varm/kald drikke
  • Hver familie tar ellers med mat og drikke og tilbehør etter behov
  • Husk også sitteplate, underlag o.l og klær og fottøy etter værforhold

VEL MØTT!

Speiderhilsen fra Ailin Madsen (tlf. 95059378, Akela i Drøbak og tekn.arr.) og Hanne Sickel (tlf. 99571160, småspeiderombud og tekn.arr.)

Arrangør

Småspeider- og beverombudet Follo Krets