Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Avlyst: Snøhuletur

20 mars - 22 mars

Follo krets
Rovere
Troppen

I forbindelse med Corona vil Snøhuleturen bli avlyst i år.

 

Da er det klart for snøhuletur 2020!

Dette er en tur for de som er villig til å oppleve noe fantastisk ved å jobbe hardt, nemlig overnatte i en snøhule som dere selv skal lage. Det krever tid og planleging, og sammen skal vi klare det. «Learning by doing»!

Turen vil foregå på samme sted som sist, nemlig på og ved Geiterygghytta på Hardangervidda. Vi tar buss opp på fredag, går på ski inn til hytten (ca. en times skitur), sover på hytten fra fredag til lørdag. Dette gir oss muligheten til å bruke hele lørdagen på å grave snøhuler. Vi skal grave snøhulene ca. 500 meter fra hytten, så om noe skulle skje, så er vi ikke langt unna hytten som er bemannet døgnet rundt.

Vi i STAB har også gjennomgått skredkurs (som vi selvfølgelig ikke vil få bruk for på snøhuleturen), og vil lære bort litt tips og triks på turen for å finne folk i skred, og hvordan unngå og vurdere skredfare.

Mer informasjon, og inndelig i hulelag vil foregå på forkvelden. Det er obligatorisk oppmøte på forkvelden for å være med på turen. MYE viktig informasjon vil bli gjennomgått her. Forkvelden vil foregå på Langhus Speiderhus Onsdag 11. Mars.

Aldersgrense: Må ha fylt 13 år

Påmeldingsfrist: Søndag 8. Mars 22.00

Det er et maks antall plasser (40), så førstemann til mølla!

 

Påmelding: https://min.speiding.no/activities/view/1863


Påmeldingsfrist: 8. Mars kl. 22.00
Om påmeldingen: Aldersgrense: 13+
Kart: Geiteryggveien 2, 3577 Hovet
Sted: Langhus speiderhus 11. Mars
E-post: Wilhelmgs98@hotmail.no
Mobiltelefon: 95001327